torstai 28. maaliskuuta 2013

I've got nothing to do today but smile


Viikon aikana olen...


Avannut grillikauden.

Pallogrillillä rivitalon takapihalla. Grilliseurana olivat Jerry, Santtu ja Heikki. Salla ja Tiinakin piipahtivat. Sallan tomaatit "grillasin" todellisuudessa mikrossa, ei se onneksi huomannut mitään.
  


Ollut opettajana.

Olin äitillä sijaisena Kangasalan lukiossa ja pidin siellä muutaman äikäntunnin. Kangasalan uusi lukio eroaa kyllä melkoisesti muista lukioista missä oon käyny. Se on sisustettu värikkääksi, ja oppilaille on järjestetty hengailupaikoiksi Fatboy -säkkituoleja ja isot vihreät oleskeluportaat. Luokat ei onneksi oo ihan niin räikyviä, mutta niihinkin on tuotu väriä mm. oransseilla valoverhoilla. On kivaa opiskella valoisassa ja pirteässä ympäristössä, sammon harmaat luokat on tylsiä.
     Kanglussa kaikille oppilaille on jopa jaettu omat iPadit. Epäreilua!  Meidän koulussa ei puhettakaan moisesta, edes konseptipaperia ei meinannut saada lainaksi, jos sen oli unohtanut ottaa mukaan kokeeseen. Lisää sijaisuuksia tiedossa huhtikuussa!



Tehnyt ihkaensimmäisen kakkuni.

Tajusin alkuviikosta, että enpäs oo koskaan tehnyt kakkua. En oo leivosten ylin ystävä, mutta juustokakku on joskus hyvää, joten tein mangojuustokakun. Koristeiksi väsäsin suklaareunat ja rullia. Kakku pysyi kasassa, ja onnistui paremmin kun odotin; se maistuikin jopa juustokakulta. Voisin laittaa tänne blogiin teko-ohjeita jos siihen on kiinnostusta.



Käynyt elokuvissa.


Tulin pari tuntia sitten kotiin. Käytiin Jerryn kanssa katsomassa Cloud atlas. Melkein harmittaa, että kerkesin tekemään jo postauksen leffoista, eikä tämä ehtinyt mukaan. Elokuva oli lähes kolmituntinen, mutta todella mukaansatempaava. Se koostui monesta eri tarinasta, joista jokainen olisi jo yksinään toiminut hyvin elokuvan juonena. Aivan uudenlainen elokuvakokemus, menkää katsomaan.


On ollut mukava viikko. Perjantaiaamuna vaihdan maisemaa ja lähden Lappeenrantaan!
Mitä mukavaa olet tehnyt kuluneen viikon aikana? :)

<3: Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti