lauantai 2. maaliskuuta 2013

Goals are dreams with deadlines

Vihdoin saatiin Nazarilta lupa, että voidaan tehdä viisumihakemukset. Asialla alkas pian olla jo kiire, sillä lähtöön on enää alle 2kk! Muutenkin oon ihan kauhuissani, miten paljon tekemistä ois vielä ennen lähtöä; pitäis tilata työkengät, tehdä muutokset puhelinliittymään ja vakuutuksiin, käydä pankissa tekemässä luottokorttipaperit, järjestellä asuntoasiat matkan ajaks ja siinä sivussa viä ylioppilaaksikin kirjotella?! Tässä työviisumin hankintaprosessissahan on täytelty ihan muutamat kymmenet lomakkeet, ja viime viikolla meinas jo naama palaa niihin papereihin ku selviskin, että aiemmasta tiedosta poiketen ne onkin täytettävä koneella eikä käsin! Mähän sit täyttelin kaikki lippusetlappuset kiltisti uudestaan, ja juoksin millon kenenkin työpaikoilla tulostelemassa niitä. Jottei ihan liian helpoksi menis, niin se viisumihakemus pitää henkilökohtaisesti jättää Turkin lähetystöön Helsinkiin, joka on auki pari tuntia arkiaamusin. Millään ei viitsis pelkästään sen kymmenen minuutin takia Helsinkiin lähteä, joten päätin yhdistää Tallinnassa käynnin samaan reissuun, kun ripsetkin jo huutaa huoltoa. Maanantaina ois sit tarkotus suunnata Tallinnaan ja tiistaiaamuna Helsinkiin lähetystöön.

Oi mutta kyllä se tulee olemaan sen kaiken vaivan arvosta.. ;)

 Tää viikko on ollu aikas kiireinen. Vaikken oo tällä hetkellä koulussa tai töissä, niin ei oo kyllä ongelmia keksiä tekemistä päiville. Nyt on lomaviikko kouluistakin, joten keskiviikkona ja torstaina vietin aikaa 10-vuotiaan siskontyttöni Aarnan kanssa. Pidetään aina silloin tällöin sellasia tyttöjen päiviä, että käydään vaikka leffassa ja jätskillä tai tehään muuta mukavaa. Tällä kertaa käytiin vakoilumuseossa, koska kumpikaan meistä ei ollu koskaan käyny siellä. Käytiin myös syömässä meiän lempparipaikassa koskarin Daddy's dinnerissä, ja haettiin jälkkäriks Jugista jääjogurtit. Oon edelleen ihan innoissani, että Tampereelle on vihdoin avattu jääjogurttipaikka! Tallinnasta ja Helsingistä sitä on saanu jo pitkään, ja se on aivan huippuhyvää, kun voi tehä just mieleisensä annoksen. Mun oma suosikki on vaniljajääjogurtti, ja sen kanssa tuoreita hedelmiä ja marjoja.

Vakoilumuseosta. Noi kaasunaamariukkelit oli pelottavia!

Muuten viikko menikin sit aika perusmalliin; tein lähtöjärjestelyjä, näin kavereita, kävin juoksemassa ja parina iltana Konsta pääsi iltalomille ni oltiin sit kotona vaan. Viikonloppu menny aika rauhallisissa merkeissä, huomenna saan Sallan vihdoin reissusta kotiin ja mennään syömään! Mutta kuvat viikolta kertokoon enemmän kun tuhat sanaa:

Siskon kisulin korvat on sairastelleet, joten kävin putsailemassa niitä. Oikeesti kisu ei ollu ihan noin onnellinen, miltä kuvassa näyttää, kun käärin sen tohon pyyhkeeseen! Ja sain muutaman naarmunkin..
Ollaan yleensä tosi laiskoja kokkailee Konstan kanssa, mutta eilen tehtiin lohimedaljongeja ja katkarapusalaattia, nam!
Pari mun naamaa ja lilliiis

<3: Kata

3 kommenttia: