torstai 7. maaliskuuta 2013

I love life on the road

Maanantaina lähin parin tunnin unilla jo kuuden maissa aamulla Helsinkiin. Helsingin rauttikselta nappasin raitsikan, jolla jatkoin Länsisatamaan, ja sitten laivalla Tallinnaan. Lähin tietty aikasimmalla mahollisella laivalla, koska en halunnu hukata hetkeäkään, kerta ehin olla Tallinnassa vaan yhen päivän. Äiti tuli hakemaan mut satamasta autolla, koska se oli kans Tallinnan kämpillään sillon. Suunnattiin Rocca al maren Prismaan, koska mun piti ostella iso kasa kaikkee hyödyllistä Turkkiin lähtöä ajatellen. Normaalisti en jaksa paljoa ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa Tallinnasta raahata, mutta nyt ostin kaikkea varastoon, koska pystyin jättämään ne kätevästi äipälle autoon. Kuulin tosiaan aikasemmin, että Turkissa kaikki kauneudenhoitotuotteet on tosi paljon kalliimpia kun Suomessa, joten niitä suositeltiin viedä omia mukaan. Tallinnasta sain hankittua kaikkea tarpeellista vielä suomea edullisemmin.

1.Tallinnan Hairmailista: Lorealin shine blonde hoitoaine ja shampoo, Schwarzkopfin Bonacure sarjan auringolta suojaavat hoitosuihke ja latvasuoja, Schwarzkopfin Osis muotoilutuotesarjan lakka ja Duroyn meikkisivellinsaippua. 2.Bershkan legginsit, Terranovan paita. 3. Apteekista Multikarosin tabletteja, silmätippoja, Favoran käsirasva. 4.Prismasta kasvovoiteita, meikinpoistoliinoja itseruskettavaa jne. tarpeellista.

Löysin vaikka mitä ihania vaatteitakin, mutta koska en voi kuitenkaan viedä paljoa mukana Turkkiin, ja siellä vaatteet on paljon edullisempia, niin säästelen nyt mieluummin rahoja sinne ostoksiin! Toi Terranovan paita oli kuitenkin pakko saada! Se on ihan superkivan mallinen, mikä ei nyt kuvasta erotu, mutta jossain kohti voin pistää päällä parempaa kuvaa. 
     Monet apteekkituotteet on reilusti edullisempia Virossa, ja sen vuoksi ostin silmätippoja ja käsirasvaa, joista oon talvella lähes riippuvainen. Noiden Multikarosin -tablettien väitetään syventävän ja tehostavan ruskettumista. Itehän en luonnostaan punatukkasena ja erittäin vaaleaihoisena juurikaan rusketu, mutta oon kuullut, että monet saman ihotyypin omaavat on noiden avulla ruskettuneet. Enpä tiä mahtaako toimia, mutta se on kuitenkin luonnontuote ja sisältää runsaasti vitamiineja, joten ei varmasti ole haitaksi ainakaan! 

Äippä lähti sit jo neljän maissa Tallinnasta, ja mulla oli sen jälkeen ripsihuolto. Illalla kiertelin vielä kaupoissa,  kävin Lidossa syömässä ja puolen yön aikaan lähdin jo laivalla takasin Helsinkiin. Otin tarkotuksella yölaivan, joka on vasta aamulla perillä, koska tiistaiaamuna piti mennä käymään Turkin lähetystössä tekemässä se työviisumihakemus. Vaikka tiesin, että toi yövuoro ei oo varmaankaan suosittu matkustusaika, niin vähän hämmennyin, kun sinne laivaan käveli vaan yks ihminen mun lisäks! Kiertelin vielä laivassa hetken aikaa ennenku menin nukkumaan, ja tuntu aika aavemaiselta kun siellä ei näkyny ketään... Sit ihmetytti kans ku olin varannu ihan tavallisen hytin, niin sain jonku kaks kertaa normihyttiä isomman peilikattoisen huoneen parisängyllä!? No ei siinä, kelpas kyllä sekin...
     Työviisumihakemuksen osalta kaikki meni ok, vaikka ensin vähän hämmennyin, kun jotkin käytännöt ja hinnat oli erilaisia kuin mitä meille oli Nazarilta ohjeistettu. Nyt jään sit vaan odottelemaan vastausta. Jotenkin niin helpottavaa, että nyt edes toi viisumiasia pois alta, kun tuntuu että tekemistä on vielä niin paljon enemmän kuin aikaa.

Loppuun vielä parit sekalaiset kuvat reissusta ja tältä viikolta...

 

 

Teinipeilikuvia hytin katosta hehheh
Näin söpöjä suklaarasioita löyty Helsingin asematunnelin karkkitukusta!




Oon viime aikoina ollu ihan hulluna kaikkiin salaatteihin: kanasalaattia, katkarapusalaattia, tonnikalasalaattia... Namii! Ja niin helppoja ja nopeita tehä, että jopa mä osaan ja viitsin...

Lenkkiä ennen teinipeileilyä koska uusi reenitoppi :)
<3:Kata

6 kommenttia:

  1. Eii, mikä ihana valkonen neule!!! :) ja mitä magein ja parasta merkkiä oleva treeenitoppikin! Laatu ei petä, ikinä. Mistä ostit ja paljollako? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai eks oo nähny tota neuletta? sen oon ostanu joskus kesän lopulla jo. :-) Ja et kuule usko tosta topista, ostin sen sieltä facebookin ryhmän kautta viidellä eurolla! Ja se on siis ihan uus ja aito Peakin. Oli vaan kuulemma väärän kokonen sille myyjälle. :D

      Poista
    2. En oo nähny :o kyllä mä sen varmaan muistaisin jos olisin, ehkä... :D viidellä eurolla!!! Nään aina punasta Peakin hintalappuja kattoessa.. Mut tykkään vaan niiden kaikita vaatteista niin paljon!! :)

      Poista
    3. Aii outoo, pitää selkeesti nähä useemmin! ;D Jep vitosen, en tajua... Peakilla on kyl aina niin kivoja värejä ja malleja, mut hinnat on tosiaan vähemmän kivat... :D

      Poista
  2. Oi ihana tämä postaus! :> toi ristitoppi ja neule on kyllä ihania ja oot itekin tosi kaunis! :)

    http://mmilya.blogspot.fi/ <- Muakin saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :-) Toi ristikuvioinen paita on itse asiassa semmonen puolihihanen, kuva on vaan tosiaan vähän huono. Tykkään kyllä itekki siitä älyttömästi! Mut mäpäs käyn kurkkailemassa, hyvää luettavaa ei oo ikinä liikaa! :-)

      Poista